Najnovejše novice podjetja DRM d.o.o. in nova spletna stran

21. 08. 2020

Datum: 1.9.2020 - NAJNOVEJŠE OBVESTILO

Po napornih 4 mesecih smo navdušeni, da vam lahko predstavimo našo novo spletno stran. Naš cilj z novo oblikovano, predvsem pa izredno bolj funkcionalno spletno stranjo je ustvariti hitrejšo in lažjo navigacijo ter uporabnikom prijazno izkušnjo brskanja. Na spletni strani še vedno rešujemo manjše težave, in dodajamo nove funkcionalnosti za distributerje.
Med prehodom vas prosimo za potrpljenje, saj se stara naročila še vedno križajo z novimi naročili. Prosimo vas, da napišete e-poštna sporočila, ki so samo nujno potrebna, zato, da se lahko osredotočimo na manjše stvari, ki med prehodom potrebujejo posebno pozornost. Če najdete kaj, kar ne deluje, pišite na prodaja@drm.si in poskrbeli bomo, da to popravimo.

Poskrbeli smo, da se vsi vidiki prejemanja in ravnanja z naročili zdaj izvajajo avtomatizirano v enem centralnem operacijskem sistemu.
Digitalno obdelana naročila gredo neposredno v skladišče, kar nam omogoča, da delamo z večjo hitrostjo, in se še bolj osredotočimo na podporo ter kreiranje novih vsebin katere vam bodo pomagale.
Prav tako je celoten sistem popolnoma prilagojen tudi mobilnim napravam, kar olajša navigacijo po širokem naboru izdelkov katere ponujamo.
Med novimi funkcijami spletno mesto vsebuje integrirane gumbe socialnih medijev za Facebook, YouTube in Instagram za pospeševanje boljše komunikacije s strankami.
Vsebino bomo nenehno posodabljali s koristnimi informacijami, članki, spletnimi dnevniki, novicami, objavami podjetja in uspešnostmi strank v razdelku Novice.

Upamo, da boste uživali v našem novem dizajnu, ki ga je enostavno krmariti. Zelo pomembno je vedeti, da še vedno delamo na svojem spletnem mestu in vsak dan dodajamo nove funkcionalnosti, kot je dodajanje tracking poštnih številk za samodejno sledenje vašemu paketu in druge zabavne funkcije, ki bodo vaše nakupne izkušnje olajšale in pohitrile. 

NOVE Registracije članov
Ker je bila nova baza spletnih strani narejena od začetka in se zaradi razlik v sistemih podatkov ni dalo prenesti, je treba vse podatke ob prijavi vnesti znova. Ustvariti boste morali novega uporabnika z novo e-pošto in geslom.
 

Lep pozdrav,

ekipa DRM.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo